Followers

There was an error in this gadget

Tuesday, April 24, 2012

tak tido mlm ,normal tak ?

gila ohh ,sejak balik umah pas final exam 30/3 aritu aku tak tido mlm kot .tidor pun lpas semayang subuh smpai la ke petang ,depends la kdg2 pukul 12 aku bgun ,2 ke ,3 ke ..4 pun penah ,tp jarang la ..normal ke tak ha habit aku ni ?tp walaupun cmtu takde la pulak aku sakit2 .hmm ,aku suspect la kan ,habit aku ni mule sbb berjage mlm semate2 nak study tok final kot .hagaknye lah .aiyoo rabakk lah mate aku kalau smpai masuk sem 3 cenggini .mak aku pun pelik aku tak tidur ,boleh die tnye apesal ko tak tidur lg ?bapak aku lagi best ,die bash kat aku ckp elehh ,tido lmbt bkn stady pun .nak stady ape nye abah ,ni tunggu mase je nak result abah oii .oh btw ,mana nak carik foundation cover mate panda hah ?yg paling best .meh suggest kat aku .muahahahah .
aku syak la kan ,org tgok aku mesti cmni kan .tu nasib baik sepanjang cuti aku tak jmpe adha lagi ,kalau aku pegi umah die cmni ,truih die tutup pintu T____T
kalau lebam cenggini aku REDHOOO !

No comments:

Post a Comment