Followers

There was an error in this gadget

Monday, April 2, 2012

dear bitch ,jangan menyemak boleh

aku btul2 tak faham dgn sesetengah org yg suke mengutuk pasal diri org lain ni .asal org lain uplod pic je mule lah na mengutuk mcm diri tu sempurna sgt .hello ,awak tu berjuta kali ganda hodoh tau dari org lain .orang ckp ,org yg suke mengumpat and mengutuk org lain ni sbb die jeles and takde kelebihan mcm org yg die umpat tu .btul lah tu kan .masalanye takpenah lak aku kacau hidup die .ade je mnde die nak kutuk .bahekk lahh ,go on lahh .mulot org bkn kite boleh jahit pon .okay nak dga aku kutuk kau pulak ?kau mcm keling paria ,mulot mcm anjing plus itik ,hidung kembang semangkuk jamban ,mata mcm ah soh tua .okay puas ?amek lah ,kau nak menang ?amek2 .nnti p amek hadiah kau ek .hadiah dosa .amek2 .p bwk tido dosa kau tuhh .

No comments:

Post a Comment