Followers

There was an error in this gadget

Wednesday, August 15, 2012

Tersadai di kolej masria uitm merbok sungai petani kedah darul aman malaysia

nicee ! sekoq2 manusia aku tgok angkot beg p balik.. paling kong hajaq mazirah.. paksa2 aku angkot beg dia turun bawah.. sekali dgn bantal busuk dia corak petak2 stok buat main dam aji.. ok, tadi first time aku p beli lauk berbuke kat dining masria.. selame ni eksyen beli bazar je..walhal dining sekangkang kera je dari bilik.. tapi disebabkan dining ada bangla datang period hari2(uncle bangla yg suke marah2 tak tentu pasai, menci!) so lagi suka pergi bazar smbil ushar mamat jual air yg hensem ,sekali dia cakapp . perghh kelate mariii . okay balik cite td kan, pegi dining ,org tak ramai .tgok lauk .nmpak ikan pari masak air asam .nyum nmpak telur ,amik satu .sekali nmpak telur masak kicap .diam2 amik plastik lagi satu, tinggalkan telur first tu mcm tu ja ,buat2 tak knal mcm 'eh sape la jahat sgt tinggalkan telur ni' kahkahkah lepas tu amik air ,buh air dlm plastik .opss .tumpah .tgok kiri tgok kanan . okay chantikkkk .takde orang perasan .cabuttt larikkkk bayar cepat2 .kehkehkeh . lepastu itu jela aku nak citer .hahahahaha .adiosss .

1 comment:

  1. Hi, Anda bercadang bercuti atau ada urusan di Sungai Petani Kedah? Rancanglah percutian bajet anda di De Selesa Homestay di Taman Delima, Sungai Petani, Kedah dengan pakej serendah RM 180/night nett. Sewa harian / sewa mingguan / sewa bulanan disediakan.

    Terletak di pusat bandar sungai petani & Alamat No. 617 Lebuh Nilam, Taman Delima, 08000 Sungai Petani, Kedah (berhadapan Sek. Men. Keb. Tunku Ismail).

    Untuk tempahan & pertanyaan sila PM/call/ SMS = 019 - 753 5540 (En. Hafiz) atau boleh layari page kami di https://www.facebook.com/Deselesahomestay

    ReplyDelete