Followers

There was an error in this gadget

Tuesday, April 24, 2012

Luahan hati insan tersayang =p

haii ,saya adha ..pakwe ain ,atau lebih tepat lagi bakal asben die =p ,saye selalu kne tocer dgn ain .die tu garang sgt ,siket2 nak majuk ,siket2 nak marah2 .kdg2 die babi kan saye =( .tapi saye tau die sayang gile kat saye ,buktinye ?die kuat jeles .asek2 itu tak boleh ,ini tak boleh .heii tencion la saye ,tp takpe .tu maknenye die amek berat pasal saye .aritu saye pnah accident ,pastu gmba saye kat spital pun die boh dlm blog .nmpak ,kan dah kate die sayang kat saye =) .ain ckp kening saye tebal ,kening idaman .eh yeke ?die ckp cmtu kat saye ,pastu saye ckp die menghine saye .sape yg btul agak2 ?saye ke die ?ok lah ,tak boleh lelame ,nnti kne maki dgn ain .hahaha
hai ,saye pulak mazirah .kwn die kat uitm .bilik kitorang sebelah2 .tp bilik die dah mcm bilik saye and bilik saye dah mcm bilik die .ain ni kdg2 suke debik saye tak tentu pasal .mentang2 la saye kuruih kering..tp die tu kerempeng jugak ape .saye mule knal dgn die sbb yaya ,twin die .aritu saye pnah gadoh kejap dgn ain .pastu elok balik .itu pun saye yg bg mcg minx maap .kalau tak haram die nak tegor saye .cm cik bab tol ain ni .cik bab korang tau kan ape ?ok dah diamm .ok lah ,saye nak p bukak youtube ,nak tgok nickhun saye .tataa .
haii ,saye adilah ,kengkwn pgil mummy ,sbb bdn saye besar and perangai saye mcm mak2 org .saye suke kwn dgn ain .sbb selalu nak g class saye g bedue ja dgn ain .die salu dtg ketuk pintu bilik ,tp most of the time die tak ketuk pintu bilik la ,die lg suke terjah saye kat tingkap .sepraiss katenyee ,kdg2 saye suke siap2 lambat ,ain selalu ckp "lambat aku tinggai" .tp saye tak kesah ,sbb saye tau die akan tunggu jugak =p .kdg2 pun saye suke terjah bilik die tnpa bg salam ,sepraiss jugak .ok lahh ,saye nak p masak spagetti bandung .boboii . okay ,description tu bkn dorang ek yg taip .rekaan semate2 ,tp aku taip berdasarkan ape yg aku rase and aku tau .haha .k tata titi tutu

1 comment: