Followers

There was an error in this gadget

Monday, April 30, 2012

Sape kawan korang mase sekolah dulu ?

hai ,bertemu lagi dalam rancangan ketuk2 . ramadhan ,k fine tak lawak .korang time sekolah dlu cmne ?aku biase2 aje .kire time sekolah dlu aku dlm kategori pelajar yg tak popular or dlm erti kate lain orang tak perasan pun kewujudan aku ,kecuali kwn2 rapat and budak kelas aku .takpon musuh .haha .aku penah ckp kat ma'wa ,kwn aku kat uitm .aku bitau die aku kat sekolah takde sape pun peduli pasal aku ,aku bkn org yg dpt byk perhatian kat sekolah .sbb aku kat sekolah sememeh ,selekeh ,serabai ,kasar .pastu boley pulak die tak caye .wey makwa ,betull wehh .meh sini aku cite sket .


k ,form 1 aku kelas dedikasi ,kwn aku time tu yg rapat lini dgn aznita jer T__T ,Dah la tu sifat dorang berdue bertentang sgt dgn aku .dorang budak baik2 la kirenye ,tak reti buat lawak bodoh something like that la .so mase form 1 idup aku kat sekolah agak suffer sket .sedehh bebeno .


form 2 aku start rapat dgn fatin ,adika ,dgn hasniza .uihh ,gila2 kot kwn dgn dorang .and form 2 jugak aku start kenal adha ,tu pon kwn aku yg kejar kan p minx no tepon die ,kebetulan kwn rapat adha mase tu sekelas dgn aku ,pastu kwn die bgtau adha suruh aku tnjukkan yg mana satu ain ,pastu bile kwn die dah tunjukkan korang tau die ckp ape ?" voley la" ,agak2 sedeh tak ?rase mcm nak lempang diri sendiri jer .k ,tu salah satu bukti mmg aku tak dikenali kat sekolah .


langkau ke form 4 ,ade budak baru masuk .cantik ghiiiiilaa .name die asila hani..and aku tak expect langsung die akan jd bestfren aku ,sbb die lawa ,aku ?? mmg budak laki dari sume kelas lah admire kat die ,kdg2 kalau aku dgn asila jln berdue nak g mane2 ,contoh la g tandas ke ,lalu kelas lain sume budak laki dok pandang die jer ,pastu panggil2 name die ,aku konfom la kan mcm tompang populariti die .manada org nak panggil nama aku T____T Sedehh lagikk .



aku ingat lagi mase lpas abes ujian akhir tahun form 4 ,konfem la kan merdeka .tp still blum cuti sekolah lagi .time tu bebas nak buat pe pon ,nak merayap mane lantak la kan ,haritu tah cmne aku dgn asila bole terlepak sekali dgn bebudak form 6 lelaki .pastu cm bese la ,mmg asila la jd tumpuan ,pastu ade abg pengawas ni nak amek gmba ,asila peluk aku ,lpastu tgok gmba tu balik gmba asila je ade ,boleyy cmtu ??gmba aku takde .die zoom awal2 ,okay makwa ,dah caye blom ?


tp aku respect kat asila ,walaupun die ramai peminat mmg die takpenah lupe kwn,tak penah sisihkan aku sbb tak popular ,masuk form5 kitorang jd lagiii rapatt ..sume mende kitorang buat sesame .tapi satu je kekurangan asila ,die suke tido dlm kelas .hahaha .sorry silaa ,kdg2 tu dah la tido ,suruh aku urut bdn die lak tu ,ok fine ,aku urot ,dah tgah urut2 tu boleh pulak sendawa byk2 kali konon mcm byk sgt angin .padahal kering je .hahah .


tapii ,walaupun die diminati ramai ,tapii ,kaum perempuan pulak toksah ckp lerr ,ramaiii ghilerrr yg anti dgn sila ni .sumpahh ramaii .besela kan ,org cantik ,mesti ramai yg jeles ,lagi2 asila pna kapel dgn sorang laki ni ,kebetulan laki tu sanggup putus dgn awek lame die sbb asila .



walaupun aku sempat knal dgn asila 2 tahun jer ,tp aku bersyukur dpt kwn dgn die ,die takpenah marah aku ,takpenah merajuk dgn aku ,kdg2 die tlg aku kalau aku gadoh dgn adha .skang kitorang jarang jumpe ,tapi still contact lagii .and aku still sayang die mcm dulu mase zaman sekolah .aku ingat lg kenangan aku dgn die ,eventhough aku jmpe kwn2 baru ,tp still tak dapat ganti ASILA HANI kat hati dan ingatan aku .ilove you forever asila <3









2 comments:

  1. kite pon tadak sape nak kawan time skolah dlu , sbb kite selekeh

    ReplyDelete