Followers

There was an error in this gadget

Tuesday, March 27, 2012

mystery itchness .

haritu kan ,aku terkena satu penyakit gatal .tp taktau mende .ade yg kate sopak garam ,ade yg kate kne gigit serangge ,kne air hostel yg kotor la mcm2 la .aku dpt gatal2 ni btul mase aku sampai kat bilik ,time tu bru lpas cuti study week ,aku smpai2 bilik je gatal gile kot bdn aku ,pastu tros g mandy ,time mandi tu jenuh aku sental2 badan aku kot la aku ni berpeluh sgt buat bdn miang and gatal2 .tp rupe2 nye tak ,malam tu bermule la episod derite aku selame seminggu or lebih kot .mlm yg aku kne tu aku tak dpt tido lngsung .serius aku nak nangis ,sekse gilee .pastu tgok bdn ,kaki ,tgn aku dah tumbuh merah2 .aku pelik plus takut .

next day aku ajak kwn aku g klinik kulit ,doctor tnye mcm2 .last2 kne inject kat bontot ,pastu bg ubat pil byk gil supe mcm aku demam je .ubat sapu and sabun mandi .total RM130 ,melopong kejap .astu bukak purse ade lebih kurang 100lebey je .tros pau duit kwn aku .aku bayar balik eh .lepastu tros bejalan tgok wayang ,tak padan dgn miang satu bdn .smpai la seminggu lebih bru hilang bintik2 ,but gatal still ade =)


time kat klinik ,suffering gilaa .seminggu aku tak dpt tido lenaa =(


nmpak merah2 kat pipi aku ?smpai kat muke pun naik kot gatal2 nye .tp time ni dah okay la sket .


sendiri sakit ,sendiri yg drive p klinik T_______T ,tgok btul2 tgn aku .scaryyy !

No comments:

Post a Comment