Followers

There was an error in this gadget

Tuesday, March 27, 2012

Impian over aku =D

HOLLA ,okay skang aku nak mencarut pasal impian aku yg paling over ,maybe bg korang tak la over kan .tp aku nak jugak over2 .teehee

First aku nak ,


hamek kauu ,kawen kat tepi swimming pool kate nyerr .adha !take a note .muahaha .okay ,ni angan2 jer .aku tak berharap gile babi pun .saje verangan .tak salah kan verangan sekali sekale .ohh bestt .

Second aku nak ,


kelasss kau jahh .rumah banglo siap swimming pool ,iyer kalau la aku duduk umah ni konfem best giler ,lpas masak je terjun pool ,balik keje je terjun pool ,tgok tv pun terun pool .eh ,haha .tak payah buat bilik mandi kat dlm rumah ,mandi ajer kat pool .berak kencing buat la mangkuk tandas sebijik kan .

Third aku nak ,


anak kembarr .senang takyah beranak byk2 kali .lagi best kalau dpt sorang boy ,sorang girl .pehh heaven .hover kan aku ,abes diploma pun belum dah verangan pasal anak =p hewhewhew

2 comments: