Followers

There was an error in this gadget

Monday, March 19, 2012

KAWAN ; )

Ceriusly aku renduu sgt kat due org kawan aku ,walaupun tak rapat sgt pun ,tp mse sem 1 mmg agak rapat gak ah .sbb selalu lepak sesama ,kua sesame .but sem 2 takpenah langsung lepak sesama ,goshh renduuu ghilaaa dorang bduaa .jum tgok sape mereke =)






korang kat mana wehh ?asal tak penah jmpe korang dah ?sobs2 .ma'wa ,thanks sbb still ckp aku comel dri dlu smpai skang eventhough kau lagi comel (mampus la lpas ni kau kembang melebeh2 ) sem dpan konfem lagiii kite jarang jumpe kan ,yela ,korang kate sem 3 korang dah kne stay luaa .waaa .tak dpt la aku nak tgok korang menggila lg dgn put .neway ,thanks sbb jd kawan aku .korang la kawan lelaki first yg rapat dgn aku .=(

No comments:

Post a Comment