Followers

There was an error in this gadget

Monday, February 27, 2012

How pengotor i am =,='

urghh .pening fale hotak aku ,tadi aku punggah sume baju2 kat almari sbb nak kemas .yela ,nak balik stady week la katekan ,saje aku bwk balik separuh baju ,sbb senang nnti cuti sem tinggal angkut yg separuh lg jela .lpastu ,punggah punye punggah aku nmpak satu baju ni ,kusam .then aku bau ,erkk ,mmg hanjeng sgt la kan bau nye ,lg wangi taik kucen aku ,okay aku tipu~ ohh bile fikir balik ,baju ni aku tak pernah basuh .ehh kantoi disitu .. haha .err well ,baju tu mmg aku buat tshirt tido pun ,tiap mlm aku pkai pastu pagi aku bukak cmpak dlm lemari ,ehem ,tp dah bpe bulan kot aku tak nmpak baju tu ,ropenye dah terkubur kat almari ,bawah sekali .no wonder la .aku ingat baju tu aku tak bwk .see ,betape lawa nye perangai aku kan .sape nak buat aku jadi bini ?okay i guess takde yg angkat tangan kan ,angkat kaki cabut lari ade la kot .okbaiii

No comments:

Post a Comment