Followers

There was an error in this gadget

Saturday, February 25, 2012

Review filem GHOST RIDER 2 .


Assalamualaikum and hello to all my fellow reader ..ceaa ,speech ke ape ni .haha .act entry kali ni aku nak review pcal movie ghost rider ,td kua dgn kwn aku tgok citer tu ,hm ,pade pendapat aku la kan ,movie tu besttt ghilaa .gempak ah .cume yg tak best nye byk unsur syirik ,khurafat sume tu la .sbb konon nye pcal roh jahat ,roh pelindung and all the devil and satanisme thing tu la kan .well ,sbagai org islam ,tak salah tgok citer tu ,but jgn la percaye kan mende2 tu wujud and dont be too fanatic smpai poster ghost rider berapi2 tu pun kau nak tampal kat bilik kan .. kwn aku sebenanye nak tgok ADNAN SEMPIT 2 ,tp cm biase la aku mane minat muvee melayu yg cmtu ,mmg la kelaka ,but tak minat la .kalau citer hantu melayu bole lah accept ,but for adnan sempit ,ombak rindu ,nur kasih ,and the other love story mmg aku bolayan aje .mcm cite ghost rider ni la yg aku suke tgok .sbb byk saspen and agak terkesima gak la bile tgok effect sekali2 dgn sound muvee tuh .then ,tu saje la ,tatahh .

No comments:

Post a Comment