Followers

There was an error in this gadget

Saturday, January 28, 2012

ohh stressful week 0,o

esok test bbm (bahasa melayu pengurusan pejabat) ,esok nye lg test lagi ,esok nye lagi pun test ,esok nyee lagi test jugakk .see ,how stress i am kan .today patut nye study bbm ,but cemana tah boleh TERmerayap kua sp (sungai petani) td ,kelua kul 4 stenga ,balik kul 8 lebey ,uhumm ,btw kelua td dpt lah aku memboroskan diri beli jacket and dress yg sgt comel =) jyeahh .ehh ,stress ke ni ?cm tak je kan .oh oh nak bgtau sape2 yg tak dpt follow tu maap la ek ,bru tuka blogskin ,so taktaw la cmne nak edit2 ,nnti dah mau i'll tell u guys later ..okeng la ,nak nyambung stadies bbm .STRESS

No comments:

Post a Comment