Followers

There was an error in this gadget

Monday, October 17, 2011

Style rambut yg pena aku cube

haii .entry kali ni aku nak ckp psal rambut .aku rase tak kire la laki ke perempuan sume mesti amek kesah kan pacal rmbut masing2 .cmtu jugak la nan aku .dlu waktu kecik aku bela rambut smpai panjang tahap pinggang ,sampai abah aku ttak bagi potong .tp mak aku pulak yg rimas tgok rmbut panjang2 ni .aku simpan rambut pnjang tu smpai form 2 je .sempat gak la buah pinggang aku(ADHA) tgok rambut aku yg panjang mase tuh ..then aku jeles sgt tgok org lain yg rambut pendek ..sbb comel sgt2 .lagi2 yg muke bulat .sejakdari tu aku mule lah cube mcm2 gaye rmbut ,antarenye ,(aku boh gamba2 ni tak ikot susunan tau,so ,jgn konpius lah)


 KERINTING ! tapi hanye bertahan 3 hari je .melayang lah rm 60 aku .


yang ini style rambut ala2 christina grimmie .tatau sape ?g lah search google or youtube .style rmbut ni pun aku pena tgok dlm cite THE KARATE KID .tapii ,aku buat dlu tauu ,baru cite tu kelua .huhoho .


 pastu aku potong yg panjang tu jadi pendek cmni .kawan aku ckp ni rambut mangkuk .huh ,thanks kawan ,kau mmg minat mangkuk ye ?anyway ,selese tau ade ramnbut cmni .tak rimas ,senang nak urus .


                             
maaf ,gamba ni agak hodoh .ini gamba lame .time form 3 .rambut cm laki .actt ,side kanan pendek mcm yg korang tgok n ,tapii ,side kiri sane panjang tau ,so ,aku tme aku berambut cmni org blah kanan aku akan ckp "fuyoo ,pengkid la ",tapi org blah kiri aku akan ckp "kiut la awek ni ngan rambut mangkuk tu " hoho. aku berani cube style cmni .anda ?


 pastu pom 4 kot ni ,aku bela bg panjang cmni .tapi tak sempat panjang sgt lah .aku pun potong rambut aku jadi rambut kat gamba ke 2 .sile scroll atas balik . lepaihtu potong balik mcm gamba ke 3 .

 
okay ,ini adalah kesinambungan rambut aku kat gamba yg ke-4 .see ,side kanan pendek kan ?mari tgok side kiri pulak .

hah ni diaa .beza kan antare kiri ngan kanan ?then aku potong lagii .


  taraaa ,jadi cmni laa .kiut kan aku .ptuiii

 ni rambut aku yg sekarang .lpas ni aku nak bela rmbut aku balik .nak pnjang smpai pinggang semula .sebab ape ?sbb aku nak buat rmbut mcm victoria f(x) .


 see ,lawa kan rambut dea ?ni la victoria tuh .minat sgt kat dea .kat rmbut dea .maybe aku habes diploma kot bru dpt buat rmbut cmni .

 lawa kann?nak wat cmni jugakk .sabaa ain .sabaa .okay la itu saja tok entry kali ni .babai .

1 comment: