Followers

There was an error in this gadget

Sunday, October 16, 2011

Only god know how i miss them T.T

guys ,ghendu korangg glaa2 tahu takk .also miss gila kat tice brema yg gojes tuh .

huh ,perempuan mmg cenggini .kepoh .hikhokk .ghenduu doh .

ni sume dah berjaye ni .dah sambung blaja dah memasing .kejap agi kawen dah .

the boys .sumtime dorang sgt2 la annoying .tapi sgt2 kelaka .sgt2 happening lau ade dorang .korang ,nnti kawen jemput aku tah .nak jugak tahu sape perempuan yg berjaye curik aty playb** korang tuh .teehee ,

unfortunately ,tice brema tade kan time ni .how sad .kalo tak dah lame takde muke cikgu abdullah nih .haih .naseb lahh .

korangg ,still rememba gelaran2 tu tak ?setiap orang ade gelaran kan .dlu punyela kite tunggu mase nak blah dri skool .now ,aku punye lah tunggu doremon wujud ,sbb aku nak gune mesn mase .nak balik ke mase2 ni .. kepade korang yg dah dapat member2 baru ,tak kire la kat U korang ke ,kolej korang ke ,plezz jgn lupe moment 4 Sastera and 5 Sastera okayy .

2 comments:

  1. auww. so suweett darla (:

    hmm, also miss time that my friends and I spent together ..

    sudiSudi terjah entri ni : Bapak bagi surat kat bakal boyfren

    ReplyDelete
  2. haha....bila dh kluar skola mula la rindu sana sini kan..hihik.eh hai slmt berkenalan.eden mai dari uitm kuala pilah,part 1 gak.heeee

    ReplyDelete