Followers

There was an error in this gadget

Tuesday, November 13, 2012

Perihal mereka, kawan terbaik saya :)

Hello guys ,Assalamualaikum.. today nak story about my two bestfriend,. yg first Idzni Fadilah and second Nur Asila Hani ..eventhough sekarang kitorang dah jauh ,belajar kat tempat yg tak sama ,tp kitorang still rapat and selalu contact. Pernah satu hari tu kat UiTM ,aku rase sunyi gila ,mcm takda sapa pun nak kawan dgn aku sampai aku rase aku ni loser gilagila ,but then bila aku teringat aku ade due orang ni .aku tak alone ,yg alone cume badan aku je ,aku rase if aku tak jumpe ,tak berkawan dgn due org ni aku rase mmg aku truly loser kot ,sbb takdak sorang pun yg dapat celen dorang kat hati aku =)

Idzni fadilah binti Ishak. I heart you very much. aku panggil dia ni dila. Dia ni, selain dari kawan aku, dia jugak jiran aku ,betul2 sebelah umah aku je dia ni. aku kenal die mase mule2 dia pindah kat sebelah umah ni.  dia dulu duduk sabah. Lepas je aku rapat dengan dia ,petang2 aku dgn dia selalu main sama2 ,join abg2 kitorang main tembak2 .pernah haritu abg2 aku dgn abg2 dia main tembak2 ,kitorang lak tukang kutip peluru2 yg berterabur tuh ,pastu tetibe dila ni tengah2 kutip peluru ,abang aku p tarik dia ni jadikan tebusan ,sumpah kelakar . masuk sekolah rendah, kitorang g sekolah sama2 , sekolah ptg la, sekolah pagi dia sekolah cina.  banyak sgt kenangan best yg kitorang create sepanjang kitorang berkawan ,ade yg pahit gilagila, ade yg manisss sangat2 .Now, aku study kat kedah ,dia pun study kat kedah .mcm ade jodoh lak kan ?haha .whatever it is , I loveeee youu so so so muchhh dila.

Ni gamba lame .sumpah lame gilagila. nmpak sgt kan muke bebudak nye .miahahaha .

Ni gambar baru2 ni =)


 Nur Asila Hani Binti Daud. I Heart youuu so so muchh. Asila ni hot setapp sekolah aku. mana yg follow blog aku tau kot cerite pasal dia ni. aku penah up entry pasal dia. pandai2 lah carik ye. aku kenal asila start dari form 4, die bru pindah sekolah aku, masuk kelas aku. first time aku nmpak dia ,aku mcm wtff, lawaaa gila pompuan ni ,and first time die masuk sekolah gak la dah ramai dak laki hidung belang try nak tackle dia. entah cmna aku boleh jadik bestfren dia. aku ingat lagi time tu aku geng dgn yan, fatin .pastu masuk lak dia ni jadik geng kitorang. time tu aku bese2 je dgn asila ni, aku lagi suke dgn fatin je, that time ,aten lak mule rapat dgn yan sbb dorang mcm dah fall in love together. pastu asila ni asek dgn aku je, time tu aku taksuke ,aku taknak jalan dgn asila ni, aku tak kenal ,aku nak fatin jugak ,tapi lame2 aku sedar, asila ade time fatin dgn yan abaikan aku sebab syok bercinta. sampai lah form 5 aku makin rapat dgn dia. pergi mana2 berdue je. haihh ,serius rinduu sgtt time tu .rindu sgtt kat asila, rindu nak urut belakang asila smpai dia sendawa =( .ASILA , aku sayanggggg ko sangat2 .

Time form 5.

 Ni time kat Kem Sastera sekolah aku.
Sweett

okay uolls ,tu ajer ,gambar tak banyak sgt la .. sbb ni lappy aku yg baru tu ,takde byk gmbar .. chiao duluan yaa .daa.

No comments:

Post a Comment