Followers

There was an error in this gadget

Sunday, October 28, 2012

Entry sengal ubi

hell-o .bebudak uitm ,cuti korang buat ape hah ? untung ler sape yg p bercuti tuu .gua duduk rumah je membesarkan bontot yg takde rupe bontot langsung. kawan2 aku kan (perempuan la) suke examine bontot aku. cakap aku takde bontot ,bontot straight, hello .ade okk. dah kenape aku cerite pasal bontot ni ?

apebende aku nak menceceh kat blog ni tahh .lupaa. tu la ,cerita pasal bontot je hilang abeh ilmu nak tulis blog. baideweiiii ,pagi tadi aku dgn family pegi merisik untuk abg aku =) happy gilaaa. finallyyyy ,hihi. mcm tak caye abg aku dah nak tunang. pastu kawen .aku ingat lagi dulu abg aku tu garang nak mampos okay. Pantang salah sikit, pedepekkk kne belasah. haa .tapii ,skang tak dah .dia dah berubah sheratush peratushhh .OMG gedik nya aku taip cmtu.

Tadi mase smpai umah kak ain(awek abang aku) entah kenape aku yg segan .bangang kan aku. mcm aku lak yg nak dirisik . ohh ,lupa pulak nak promot follower baru aku .sila ke blog nih ANNIE, Dia baru follow aku, lepastu aku bukak page dia, tadahhh .aku nmpak link blog aku kat belah kanan blog dia. OMG ,rasa nak bagi hadiah ubi byk2 .terime kasih la ye .ade jugak yg suka baca blog sampah aku ni.

tak payah la korang tertipu. ni edit je semata2. yg sebenornye aku hitam geduwap .


1 comment: