Followers

There was an error in this gadget

Tuesday, October 16, 2012

Dulu punya cerita

hello guys.im back .korang ,aku malas la nak sambung entry sebelum ni. later la eh .sbb gambar sume ade kat laptop mazirah. mana ade kat aku. aku kan miskin. laptop rosak smpai sekarang tak betul2. nak jugek tunggu parents betulkan. dasarr.

so, tadi aku onlline facebook, tetiba terjumpa facebook kwn lama aku. takde la kwn, kira mcm aku dgn dia satu sekolah dulu. tak rapat pun .sbb aku benci dia. motiff ?? haha. aku ingat lagi nama dia .NH. girl la kan for sure. anak ustazah aku. godek2 facebook dia, tetibe aku teringat time dulu2.

dulu tu mase darjah dua kot. aku satu kelas dgn dia. dia selalu buli aku. tskk T___T. Haritu pernah dia marah2 aku sebab tulisan aku buruk. motif nak dengki kat tulisan buruk aku pehal tah. pastu dia suruh aku tulis banyak2 kali bg tulisan aku cantik. aku pun buatla. pastu dia marah2 aku lagi, aku rase nak cucuk je pensel aku kat bontot dia. dia siap bukak buku teks,tujah2 kat aku ckp 'ko tengok ni tulisan kat buku ni cantik je, cube buat cmni. kemas sikit" . bangang sangat kot perangai. dah namanye buku teks, konfem la tulisan tu bertaip dgn komputer, mmg la kemas bahalol. tetibe aku jadi geram pulak. kenapa la aku stupid sangat ikutkan je ape dia ckp tu.

pastu ade satu hari tu, ujian ,meja dia sebelah meja aku. time tu dia dah siap. pastu aku pun dah siap kot, aku baring2 la. tetibe die tgok kertas jawapan aku pastu compare dgn jawapan dia. pastu dia ckp " banyak nye salah jawapan" kau. aku pun sebagai budak paling innocent kat sekolah konpem rase takut. OMG budak pandai ckp aku byk salah .last2 aku buat balik. pastu aku dah tak ingat.

banyak kot mende dia buat kat aku. tapi aku balas dendam sekali je. aku guna pensel warna die smpai kontot. bukan name kontot dah. dah smpai tahap wajib dibuang kot. dia taktaw. cume dia ade la merampus2. tapi dia taktaw la aku yg buat. sampai skang bile ingat balik aku rase mcm nak balik mase zaman tu, aku nak balas balik byk2 kali. hahah. akuingat lagi budak tu pendek gila,mata bulat besar. mata putih dia warna kuning. aku syak dia ada penyakit kuning. okbai

No comments:

Post a Comment