Followers

There was an error in this gadget

Monday, May 28, 2012

~Happy Birthday sayang~

Assalamualaikum

Entry ni khas sempena harijadi keling sayang saya Mohd Adha Sulaiman .


awakk ,hepi bezday .kite taknak wish kat henpon, kat pesbuk sbb kite malu ,segan .sbb kite kan tgah gadoh .awak ,kite tak lupe pon hari jadi awak .cume kite tak wish mcm tahun sebelum2 ni je .ingat tak ? dlu ,bile harijadi awak je kite siap2 pegang phone sejam awal ,sbb nak tgok jam ,tepat jam 11.58 kite dah taip awal2 text wish kite ,tepat jam 11.59 kite dah ready nak tekan send .tapi harini ,kite tak buat cmtu .sebab kite ego sgt .dari mule kite same2 takpenah sekali kite smbut hari jadi awak .awak je yg penah smbut hari jadi kite same2 kat umah kite .bile kite ckp nak smbut hari jadi awak ,awak ckp tak payah .tak perlu .sbb awak kate tak penah pon smbut hari jadi selame ni .habes tu kalau tak penah time cmni la kite nak celebrate same2 dgn awak .tapi awak keje .sedey tau .bodoh tau awak ni .kenape awak buat kite marah mase hari jadi awak .esok kite pegi mkn2 dgn kwn kite ,kite rase kekok ,ni hari jadi awak ke hari jadi kite ,kenape kite pulak yg pegi mkn2 dgn kwn2 =,=' .mesti esok kite terase awak duduk sebelah kite T________T.

awakk ,tok hari jadi awak yg ke 19 tahun ni ,kite nak ckp kat awak ,kite sayangg awak .kite janji kite tak curang dgn awak walaupun title curang tu layak tok org yg dah kawen jer .tapi kite nak jugak janji kite tak nak orang lain dah .awak ,kite harap awak sentiase sihat selalu takde sakit2 ,kite harap awak happy selalu ,kite harap awak berjaye dlm pelajaran ,kite nak tgok awak pkai jubah dgn topi konvo naik pentas senyum2 amek scroll tuu .kite harap awak selalu ingat kat kite(omaigoshh) kite dah nak nanges nii .tapi takpelah ,kite simpan airmate kite ,nnti rosak keyboard lappy kite .awak ,semoge cepat tumbuh rmbut balik =) .kite harap awak jd lagi matang bile dgn kite .kite harap awak tak buat kite jeles lagi dah .kite salu doakan biar awak dgn kite kekal selamenye .tapii ,jodoh kat tgn Allah swt ,so kite taktaw kan ape penghujung cerite kite kan ? tapi takpe .kalau kite usaha and ade kepercayaan kat dlm diri masing2 ,mesti kite boleh kekal kan ?kan awak ?

awak tau tak kite dari tahun tahun lepas pikir nak buat ape mase hari jadi awak tahun ni ,sbb tahun lepas kite tak dpt jmpe mase hari jadi awak ,sbb masing2 dah masuk UiTM kan .kite punye la pulun pikir ape nak bg kat awak .sbb kite taktaw awak suke ape ,jename ape .kite nak bg bear ,tp kite takot awak malu dgn kwn2 awak sbb ade simpan teddy bear ,yela ,manade laki ade bear kat katil kan .tapiii ,rupenye tahun ni pun sama .kite tak jmpe lagi .kite janji ,nnti mase raye kite bg hadiah awak .tapii kann ,awak kan ade kite ?kite la hadiah awak kan ?kan ?nnti kite duduk dlm kotak hadiah dtg rumah awak yer .

awak ,nnti kite pegi beli barang nak balik UiTM sesame ye ? mase tu mesti kite sedey sb lepas ni kite dah tak boleh jmpe sgt .walaupun kite dah biase ,tapi kite rinduu ghila babi bile kite jauh2 .

jauhnyeeeee T____________T .

pape pon HAPPY BIRTHDAY SAYANGG .I MISS YOU ,<3


LOTS OF LOVE
Nurul Ain Norhan

No comments:

Post a Comment