Followers

There was an error in this gadget

Wednesday, May 2, 2012

Anak aku jendol ..

hai korang ,tadi kan ,aku ter try ,gituu ,terr katenye ..aku adela try satu application ni 'BABY MAKER' ,ha korang takpayah nak pk bkn2 eh ,terajang karang =3 .
okay ,application ni korang kena masukkan gambar korang dgn ehem2 korang ,tak kire lah sape2 kan ,kot la ade due tige balak/awek kan ,boleh la try ,sekadar gurau2 je ,fun2 kan .jom tgok ape hasil lpas aku boh gmbar aku dgn Incik Adha .


ini lah contoh game tuu ..


mine .aku boh gambar ni .kelass kan siap sorang cerah sorang gelap .opsss .muehehehe

dan hasilnyeeee ?

|








|












|













|













|
















|














|














|


todiaaaaa .menangiss aku tgokk ..nakk oi ,apesal la dahi ko jendol benarr ni nak? .ni mesti ko ikot spesis ayah ko kan ?hahah lariksss .



2 comments:

  1. hahhahah, ain . len beno ank ko . haha=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jannah ,dea ikot bapak nye .bkn aku .hahah

      Delete