Followers

There was an error in this gadget

Friday, February 24, 2012

Perginya seorang sahabat

Al-fatihah buat kawan aku yang telah pergi menghadap ilahi Mohd Fahmi Bin Chakri kerana kemalangan . even ,aku tak berape rapat dgn dia ,tapi aku selalu nampak dia ,kdg2 dia senyum kat aku walaupun sembang2 jarang ,but ,kehilangan dia sangat dirasai sume warga Office Management Part 2 uitm merbok .. kadang2 bile org yg terdekat dgn kite dah takde ,aku rase mcm takut ..bile pulak giliran aku ,cmne keadaan aku bile aku nak pergi tu ..aku harap sgt aku meninggal dlm keadaan husnul khatimah ,selalu ustzah ctu aku pesan macam2 pcal akhirat .aku takutt .tp kenape aku tegar sgt ni nak berubah .ya Allah ,kau bukakan lah pintu hatiku agar segera berubah =( ..

No comments:

Post a Comment