Followers

There was an error in this gadget

Friday, October 21, 2011

aktiviti peberet kat UiTM Merbok

dah bape minggu kat umah ,tak saba lak nak balik merbok sane .tapi ble dah kat sane tak saba nak balik umah .mmg cemtu la manusia kan ,well ,lau kat umah aktiviti aku lau tak membesakan bontot(tido) aku online jela .nak kelua ,tp aku rase malaih ,malaih sesangatt .lau kat uitm ade la beberape xtiviti yg aku suke wat ,antarenye lepak tasik ,hangout ,stady(la sgt) .meh2 tgok aktiviti aku kat sane .

ni time lepak kat tasik .dekat je nan kolej aku .tapi aku jarang lepak nan membe2 clas aku ,aku suke lepak nan fizo nan ma'wa .gosip2 .huhaha .

okay aku geli tgok pasangan nih ,haha .ni lah bestfren aku kat sane .selain geng aku dorang ni la kwn rapat aku ,'sayang' korang doh .

The Three Musketeers . Iklan gigi je ni .

see ,aku stady pun ngan dorang petang2 ,S.T.U.D.D.Y okay ,bkn huha huha .

and kekadang aku suke bantai g karaoke .. see ,sore mmg la tak sedap .yg penting semangat .


hangout g pantaii .okay thanx fo watching .bubbye .

2 comments: