Followers

There was an error in this gadget

Sunday, November 11, 2012

Result !

Haii korangg ,jap jap nak tiup blog dlu ,berabukkk gila .fuhhhh .ok dah =) today entry nak cakap pasal result .Student UiTM je yg excited lebih pasal result ni. haha .okay ,for semester 3 ni aku tak expect yg hebat pun ,cukup ler setakat lulus semua .and yess ,i did it .yeayyy .clap clap =) .Even tak dekan aku tetap bersyukur, sbb meningkat dari sem lepas. clap clap againn .haha .Sem depan insyaallah aku nak dapat kan jugak Dean List. Nak jadik mcm abg kedue aku ,die dah last sem baru dapat dekan =,= padahal ade satu sem tu die kantoi repeat satu paper ,and lastly dapat jugak die dekan .harap2 aku pun sempat merasa dapat dekan .AMINN .

 (Tadaaa , print screen result aku .tak hebat ,tapi aku bersyukur .sbb nye org dungu mcm aku boleh dpt result mcm ni =) oke tu je ,see yaa .

No comments:

Post a Comment