Followers

There was an error in this gadget

Monday, December 19, 2011

What happen to ma baby blog ?

lahaiii ,blog aku dah seghupe jamban dahh ..dengan nak ltak gamba nye takmaww .ah sudah ,kenapakahh .ltak gamba mau ,tp bile view balek post nye takde pulak gamba .why ?why ?sape2 tau pacal ni ?hmm ,naseb kau la jemahh ,sape soh kau tak update blog ni byk kali ,kan dah merajukk blog ni .esok kelas kul 12 ,takpelah ,terpakse la aku gigih merepair balek blog aku ni ,tu pun kalau success ,kalau tak mmg ade harapan lah aku nak tercalon dlm pencalonan org yang slalu gagal .henfon aku pun tak berteriak langsung arini ,kecuali bile mamy anta mcg "kau nak keropok ?2 bungkus 3 ringgit je ,ko amek 3 aku bg 5 ringgit" .dah mcm makcik2 dah aku tgok kau mamy ,naseb kau lerr .boboiii..

No comments:

Post a Comment