Followers

There was an error in this gadget

Tuesday, December 6, 2011

Masihkah kau ingat~

pheww ,title mmg cm harem jiwang dho .ha mmg aku nak berjiwang pun mlm ni .sila leave page ni kalau tanak muntah hijau =p .. post ni ditujukan khas tok kau weh .

Kau ,ingat lagi tak first time kite kenal ,kwn aku yg kejar kau amek no tepon kau .
Kau ,ingat lagi tak first kite jmpe kau pendek dari aku smpai tgkap gambar pun nmpak sgt kau ketot .
Kau ,ingat lagi tak kite jumpe kat jeti ,zaman naik basikal dlu ?berpeluh2 aku tgok kau bwk basikal dri rumah .kesian ..
Kau, ingat lg tak first kite jmpe kat dlm kelas ,aku tak pndang kau pun ,aku segan weh .kau pun malu2 .
Kau ,ingat lg tak mase kite mule2 pgil sayang2 ?sumpah kite kekok gile kan .
Kau ,ingat lg tak kite pena putus sbb kau kate kau bosan ngan aku ?sumpah sedih do .time tu form 2.
Kau ,ingat lg tak time form 3 kite ptg2 ade class rut ,pastu kite tak balek semate2 nak jmpe kan .
Kau ,ingat lg tak bile aku mule berani mencarut dpan kau? aku tak ingat =)
Kau ,ingat lg tak kite dah berani g dating kat bno ? mami ckp tmpat ikan masin .tp kite tetap sweet kan .
Kau ,ingat lg tak first time aku raye umah kau ,jmpe mak kau ,aku segan weh .
Kau ,ingat lg tak turn kau lak raye umah aku ?sumpah aku tgok kau terketar2 ckp ngan mak aku .hehe
Kau ,ingat lg tak kau pna ckp kat aku yg kau sayang aku ?=(
Kau ,ingat lg tak aku cubet kau pnye la smpai kau buat muke saket ,aku tau kau saket ,tp bile aku suruh kau cubet aku ,kau cubet siket je ,tak rase lngsung ,kau tak smpai hati .tapi aku ,cubet mcm kau ni musuh ketat aku ,separuh mati kau aku cubet .ya Allah kejamnye aku .
Kau ,ingat tak aku tarik baju kau smpai baju tu jd saiz XXXXXXLL  ,kau tak kesa pun aku wat cmtu .
Kau ,ingat tak dah bape juta kali kau ckp aku cantik ,aku bkn nak bangge ,tp aku hepi kau ckp tu kat aku sorang je .
Kau ,ingat tak ptg2 aku dtg umah kau lepak buaian same2 ngan kau .tengah2 panas org sebuk tido kat umah ,kite ngadap muke maseng dlm tgah panas tu .
Kau ,ingat tak kite main batu seremban same2 .aku yg ajar kau .tp kdg2 kau lg terer dri aku .
Kau ,ingat tak aku salu majuk dpan kau pastu kau cubit perot aku .
Kau ,ingat lg tak kau biarkan aku tunggu dpan rumah kau sorang2 .aku tak malu pun weh .aku anggap aku tgah picnic kat port dickson .
Kau ,ingat lagi tak kau dukung aku ,pastu kau jatuhkan aku ,aku ckp kau laki lembik ,tak kuat ,lepastu kau tros angkat aku smpai kau pun terketar2 .haha .terime kasihh sgt .
Kau ,ingat lg tak kite main one tu jus sbb nak tentukan kat negeri mane kite akan duduk bile da kawen nnti ?
Kau ,ingat tak aku nangis cm budak2 sbb sedih lpas ni kite tak jmpe dah ?aku sedih gilaa weh .asal kite jau ,mesti ade sumthinx yg buat kite gadoh .sbb tu aku sedih sgt .
Kau ,dah beberape hari aku tunggu mcg dri kau .
Kau ,aku selalu nmpak kau on9 ,tp sayangnye kau takpena tegor aku .kau sebuk add org sane sini .bile aku on9 ,kau off .
Kau ,tau tak tiap kali ade mcg msuk kat henfon aku ,aku tutop dgn tangan dlu name org yg anta mcg tu ,dgn harapan name tu name kau ,tp bile aku bukak ,bkn dri kau .entah ,mungkin kau takkan pena nak contact aku lg da .
Kau ,aku yakin someday kau akan jmpe someone yg lagi hebat dri aku .percayelah .
Kau ,semangat aku dah hilang sikit demi sikit ,same mcm aku hilang kau .
Kau ,aku tau kau tgah bergembire kat sane .kau ade kwn2 baru ,kau ade org yg boleh buat kau lupe aku .
Kau ,jage diri baik2 ,lpas ni aku takde da nak mencarut dgn kau ,takde dah nak pukol2 kau ,takde lagi dah aku jmpe kau ,takde lg dah sume kenangan2 kat atas ni ..
Kau ,satu hari nnti aku harap terjumpe kau dgn isteri kau ,dgn anak kau .wish you a great life babeh ..goodbye .

2 comments: