Followers

There was an error in this gadget

Thursday, December 1, 2011

aku SEGAN !

AKU SEGAN ! MALU ! guys ,tolong bitau kat mane tempat nak menyorok paling strategik ,aiyahh .this is the humiliate thing ever happen to me .wadafak .the story begin when ( scroll down )







                                                                     \/




                                                                     \/





                                                                     \/

pade satu hari ,tarikh 29/11/2011 ,kul bpe tah ,aku nan classmate aku bru pas abes class ,then nak balik kolej la ken ,then lalu la kat foodcourt sbb mmg kitorang dah bese pun jalan situ ,jalan paling sonang dan cepat nak smpai kolej ,class yg aku attend tu lak class omt typing ,mmg wajib lah pkai wedges or heels ,well ,dlm kalangan kwn2 aku ngan aku ,aku sorang je yg pkai wedges smpai ke akhir tak tuka2 ,kwn2 aku kua2 je klas troih tuka seliper biase yg dah diprepare dlm plastik then sorok dlm beg (dasar hipokrit kamu semue) .hahah .back to the foodcourt kan ,time tu ramai lah student2 lepak kat situ .then tetibe satu grup boys ni pndang2 kitorang pastu hai2 .aku pun nak belah la en cpt2 ,time nga jln tepi dorang tu then tetibe aku nak terjatuh disebabkan lantai foodcourt yg tak rate (ehem2 ,bkn aku tak reti pkai heels or wedges okay,lantai tu je problem,gahahahaha), tp takde la aku jato teruk pun ,tersenget siket je ,pastu apelagi ,berkumandang la sorakan2 beruk2 makyeh yg nmpak aku terpeleot td .aishehh .mmg aku tutup muke ngan rambut aku la ,takde mende lain dah nak dibuat cover ,kwn2 aku sume dok tak ngaku aku kwn dorang ,pastu gelak2 (dasar hati biawak korang nih ) .err ,esok nye aku decide tanak lalu ikot foodcourt dah .pastu rmbut aku pun aku ubah style siket mlm tu ,takot org cam aku .hahaha .tunggu la bape2 hari nnti bru aku lalu situ balek .ehh ,post yg lpas aku ckp aku nak gtau perbezaan kpop ngan fake kpop kan ?err ,takde mud lah .nnti lau dah ade mood aku post ye .maap2 .bye guys .

1 comment:

  1. hahahaha....sumpah malu...padan muka...hahahahahah

    ReplyDelete