Followers

There was an error in this gadget

Thursday, October 20, 2011

Life as a TWIN

olaa baby bloggers ,entry kali ni aku nak story pcal life aku yg dilahirkan twin .um ,tak seronokk .huhaha .asek fight je doe .aish ,tapi kadang seronok ,mcm2 bole kongsi ,contoh nye baju ,duit .hehe .aku sendiri pun tatau na describe cane feeling ade twin ni .rase mcm kite ade klon kot .teehee . kadang uh aku rimas lau g memane org mesti tnye mcm2 ,contoh cm ''mane satu kakak ,mane satu adek ?'', tu la soklan yg paling aku biase dga .tapii ,walaupun aku twin ,tapi membe2 tedekat aku ckp pangai kitorang tak same .aku lagi baikk  .siket jela .ngee~ .aku rase maybe dah kawen nnti kot bru aku dpt berjauhan nan twin aku .mane tak nye ,skola same ,klas same ,uitm pun same ,nak2 lagi kos yg same ,paling parahh bilek kolej pun same .haish ,sejak dari dlm perot lagi aku nan dea ,aku tunggu mase je nak jejau pulak .hihi ,bkn tasuke ,tapii try nak merase hdup takde twin .haa meh la tgok gamba kamii .



aku tau comel ,k dah diam .



aku pun tak sure mane satu aku .masih lagi menjadi misteri sampai sekarang =,='


aku yg berkolar biru ,cantik gigi aku .muke pun bersih ,skang pimple segala bagai tumbuh .haihh .


ni dah zaman anak dara youu .


okay teke lah sndiri aku mane satu ,dah tau diamm .


sesaje je ltak ni .konon akrab leteww .

poyoo kan .poyo itu baguss .okat thats the end of our story ,malaih senanye nak taruk byk2 pic .lembab .tata .

2 comments: