Followers

There was an error in this gadget

Tuesday, October 25, 2011

Kami sangat happy !

yeaahh ,happy gilaa goshh arini .arini aku kua nan kwn and my boyfiee ,uhukk .seronok doh .walaupun merayap di ks je tapii ttp fun gilaa .mmg ah ,otak gila2 je sume .okay ,kitorang kelua start dari pukol 10 ,gila aku nantok .tak cukop tido .memule syamim amek aku nan yaya kat umah ,then jemput pulak anom kat umah dea ,last jemput tetamu paling terhormat iaitu kidney aku .huhoho .then bermula lah journey kami ke ks yg memakan mase hanye 45 minit jak .okay2 ,mari serbu tgok gmba meh .

she is GEDIK and he is POYO .

Para pengikutt yg setiaa .

mmg ,mmg aku gila camera .lantak lah ken .

bak kate mazirah beruk makyehh ,apakah yg sedang dilakukan oleh beruk2 ini ?okay ,ktorang sedang melakukan cubaan utk snap gamba melompat ,tapi malangnye kualiti kamera henset cabok telah memusnahkan impian kami .mungkin DSLR atau NIKON dpt membantu .

bowling time .well ofcoz ah aku menang .okay aku tipu ,aku kedue markah tertinggi ,tu pun main tipu .hahah .aku tanak bgtau sape yg menang ,bukan aku jeles .tapi aku mls nak taip je .

Sumpaa kau berat nyahh .cm hare la muke aku .pffttt .

encik kidney saye yg sdang drive .okay lah .tu sje tok arini .

1 comment: