Followers

There was an error in this gadget

Saturday, March 12, 2011

simple .dimple .mimple .

haa , entry kali ni nak ckp pcal blog2 yg aku salu usha ,nak dibandingkan dgn blog dorang ,tak dinafikan la ye blog aku ni very simple .. tah la , aku pun ta reti sgt nak wat blog aku ni lebey bombastik cm blog2 lain . aku lg ske cmni .. tapaya la hade blink2 bagai .tulisan grak2 bagai .. juling mate korang2 yg bace karang .. ble tgok blog lain yg comel2 tu rase jeles plak aku .. hm ,tp aku tak minat lah plak nak wat cmtu even lawaa gilaa .. lgpun ,sape lah yg nak jenguk blog aku ni kan .. entry sume yg membosankan ..ahh ,pedulikk ape aku ..blog akuu kayhh .. diary aku ,sukaty la nak tules ape .bia la smple pun ,,asal kan snang aku nak bace balik ..wahaha . sendiri tules ,sndiri bace ..heheh .

No comments:

Post a Comment