Followers

There was an error in this gadget

Thursday, February 17, 2011

lulus juaa ..

ape yg lulus ?haha .kan aku pna post pcal aku blaja kete kan ,kan ,kan .. smlm aku test jpj .. pg2 tu bangun dgn tak semangat nye ..yelaa , lao aku yakin bole wat ,semangat la aku ..tp tak ..aku tak yakin lngsung .. pehh . cuakk .. tak larat aku nak mkn pape pun even aku lapa gle .. nebes punye pacal lo .. haih , tgu da la lme . dgn dade aku bdebar2 nye .. tga2 tgu tu ,aku nmpak ade sorang calon nih gagal wat kat bahagian bukit ..bahagian yg palingggggg aku takk konpiden lngsung .. aku dah takutt plus nak balikk je time tu .. then smpai la mse no aku dpanggil .sorang2 dah lpas .tibe2 uncle tu pgil aku.. aduhhh .nak melangkah pun aku cm tak bermaye je .. dah msuk lam kete tu bru aku rase oke sket ..siap bace bismillah lg tu .haha . seda tak seda ,yahoooo ,aku lpas kot bahagian bukitt ..waduh2 .. lege pai tekentut aku dlm tu .almaklum lah ,tak mkn ag kan .prot pun kosong .. hehe .. okie ,aku mls nak cite kat litar nye .. aku nak cter time bahagian jalan raye ..perghh , muke jpj tu garang plus penat plus masam plus hensemm pulakk ..haha .. time da jln tuh ,aduhh ,pintu lak tak ketat ,aku lak tatao nak watpe ,bia kan je .so sepanjang jalan tu la pintu nye bebunyik2 .. nasib jpj tu diam .. haha .. haa ,tu jela den nak story .. yg pnting den da lulus ,yabedabeduu ..

haa ..ni la bahagian bukit yg aku pling takut tuh ..

3 comments:

  1. huhu..tahniah2..bace je ku ase nak berak..takot bile aku lak amek lesenn..atoooii..haha.. XD

    ReplyDelete
  2. tahniah! boleh bawak rakan2 blogger jalan2 pasni
    =)
    peace!

    ReplyDelete